יוצאים מהקווים

 פנים חדשות לבית הספר הגבוה סמינר הקיבוצים

gvanim

IS 0648

Happy Tune

IS 0658

Orleans Tune

IS 0660

Epimethius
שמור גוונים למחשב
שמור גוונים למחשב
Photoshop
AutoCAD
SketchUp
Jpeg

משרד יונגמן אדריכלים התבקש להעניק מראה חדש לקמפוס הוותיק, ששוכן לצד כביש החוף בתל אביב מאז שנות ה-60. בין המטרות עלה הצורך לרענן את המראה המיושן מעט, להקל את ההתמצאות במרחבי הקמפוס וליצור זהות לפקולטות השונות. נוסף על כך, התבקש המשרד לבטא בנוף הקמפוס את ערכי החינוך והיצירה שבהם עוסק בית הספר.

 

מתיחת הפנים כללה מיתוג של חזיתות המבנים ובידולן זו מזו באמצעות צבעים עזים. לכל פקולטה נבחרה סקאלה צבעונית של כשלושה גוונים, מכהה ועד בהיר. הבניין למדעים התחדש בגוני ירוק, האמנות בסגול עז והפקולטה לחינוך בטורקיז חיוני.

 

אלמנט גרפי שתוכנן והותאם במיוחד לכל מבנה נמתח לאורכה ולרוחבה של החזית, גולש לעומק, יוצר משחקי פרספקטיבה ומוסיף תנועה ודינמיות למבנים המנומנמים. והתוצאה? מאירת עיניים ומזמינה כמו שרק נגיעה של צבע יכולה להיות.

פורסם בתאריך: רביעי 30.1.2013
שליחה
הדפסה
pin it